Your Cart

Kockkniv 20cm & Santoku 17cm

Kockkniv 20cm & Santoku 17cm
Paketpris
Kockkniv 20cm & Santoku 17cm

Detta paketerbjudande innehållande kockkniv och santoku från Wüsthofs serie Crafter är för dig som värderar allsidigheten i kockkniven men även balansen och möjligheten att hacka med santokun. Alternativt vill du ha ett knivset som gör det möjligt för dig att laga mat tillsammans med någon. Oavsett anledning till varför du landar i dessa knivar kan vi garantera dig ett knivpaket med 2 knivar som kommer förhöja din matlagningsupplevelse. 


Crafter-serien från den tyska kvalitétstillverkaren Wüsthof, med sitt klassiska och eleganta uttryck framtaget efter 200 år utav traditioner och erfarenheter i tyska Solingen är en knivserie som utmärker sig i skärpa, hållbarhet, kvalité och balans. Wüsthof själva är oerhört stolta över denna serie som tillverkats genom 40 unika steg där modern teknik sammanfogats med hederligt hantverk. Detta sammantaget har skapat en av världens bästa knivserier. 


Bladen i denna serien är gjort utav X50 Cr MoV 15-stål vilket är en rostfri stålsammansättning som Wüsthof efter många år av erfarenhet har kommit fram till är det bästa stålet för att kunna slipa fram en skarp egg, hålla eggens skärpa över tid, få ett robust blad samt göra det enkelt för slutanvändaren att åter igen slipa upp kniven vid behov. Med sin höga teknologiska tillverkning har Wüsthof lyckats frammana en konvex slipning på alla deras blad vilket leder till en egg som är både vassare och håller längre än mer traditionella sliptekniker. 


Handtagen i Wüsthofs Crafterserie utmärker sig med sitt handtag utav rökbränd ek som nitats fast i den fulla tången utav mässingsnitar som i sig övergår till bladet genom ett polerat stålbolster. Handtagen är vattenresistenta för att hålla genom åren du äger denna kniv. 

Allmän information
Tillverkare Wüsthof
Serie Crafter
Blad Smitt X50CrMoV10 rostfritt stål
Slipvinkel Dubbelslipad 14,5 grader
Stålets hårdhetsgrad 58 HRC
Skaft Rökt ekhandtag med nitar i mässing
Fattning Höger och vänster
Övrig information Produkterna ligger i separata förpackningar
Artikeldata
Artikelkod 1297
  • Skickas inom: Skickas inom 4-6 arbetsdagar
2998 kr
3498 kr
Ex Tax: 2398 kr
Denna hemsidan använder cookies för att fungera, läs vår Integritetspolicy för att ta reda på mer.