Your Cart

Gyuto 24cm & Santoku 18cm

Gyuto 24cm & Santoku 18cm
Paketpris
Gyuto 24cm & Santoku 18cm

Detta paketerbjudande från japanska Mcusta/Zanmai, inkluderat En Gyuto på 24cm och en Santoku på 18cm kommer du både kunna arbeta 2 stycken i köket samtidigt, samt att du även kommer att ha en stor kniv för de allra mest krävande jobben tillsammans med en mer allsidig och smidig kniv för de mer vardagliga jobben i köket.Med skärpan dessa 2 knivar ger dig, kommer du dessutom njuta av varje skär dessa knivar utför. 


Modern Molybdenum, en av de serier som japanska Mcusta/Zanmai erbjuder inom deras oerhört kvalitativa sortiment kommer förhöja varje individs matlagningsupplevelse med dess balans, bekväma handtag och vackra formspråk. Mcusta/Zanmai har med sin moderna teknik tillsammans med gamla traditioner skapt några av de bästa köksknivarna på marknaden där denna serie verkligen har sin plats. 


Bladen i är tillverkade av helgjutna A8-stålstycken vilket är ett rostfritt stål vilket skapar ett elegant och stilrent formspråk längs hela bladets rygg. Stålet är oerhört slittåligt vilket säkrar en kniv med skarp egg över lång användning samt möjliggör även att kunna slipa en aggressiv slipvinkel med slipformen hamaguri vilket innebär att knivbladet har 2 konvexa sidor och således kan eggen liknas med ett äppelfrö i profil. Detta sammantaget resulterar i en högkvalitativ kniv med unika egenskaper. 


Det nitade handtaget i svart pakkaträ som klär en helgjuten tånge med sammanfogat ändstycke skapar rena och vackra linjer men framförallt en välbalanserad och ergonomisk kniv att använda i köket. 

Allmän information
Tillverkare Mcusta/Zanmai
Serie Modern Molybdenum
Blad Helsmitt blad av rostfritt A8-stål
Slipvinkel Dubbelslipad, 9-12 grader
Stålets hårdhetsgrad 60-61 HRC
Skaft Nitat handtag i svart pakkaträ med helgjuten tånge och ändstycke
Fattning Höger och vänster
Övrig information Produkterna ligger i separata förpackningar
Artikeldata
Artikelkod 1339
  • Skickas inom: Skickas inom 4-6 arbetsdagar
2698 kr
2698 kr
Ex Tax: 2158 kr
Denna hemsidan använder cookies för att fungera, läs vår Integritetspolicy för att ta reda på mer.