Your Cart

Knivblock och magnetlister

Brand: Satake
Magnetiskt knivblock med plats för 2-4 knivar i bränt trä. Knivblocken är framtaget tillsammans med knivserien Kuro från Satake om än dess design verkligen möjliggör att den kan användas tillsammans med andra knivar likaså. Att förvara dina knivar på ett magnetiskt knivblock eller en magnetlist..
699 kr
Ex Tax:559 kr
Brand: Kai
Magnetiskt knivblock i oljad ek för 2-3 knivar.Stilren förvaring av dina kökssknivarAlla köksknivar av lite bättre kvalité förtjänar en ordentlig förvaringslösning, detta magnetiska knivblock garanterar att knivens egg ej kommer skadas av att ligga bredvid andra knivar i knivlådan samtidigt som..
1799 kr
Ex Tax:1439 kr
Brand: Kai
Magnetiskt knivblock i oljad ek för 3-4 knivar.Stilren förvaring av dina kökssknivarAlla köksknivar av lite bättre kvalité förtjänar en ordentlig förvaringslösning, detta magnetiska knivblock garanterar att knivens egg ej kommer skadas av att ligga bredvid andra knivar i knivlådan samtidigt som..
3499 kr
Ex Tax:2799 kr
Brand: Kai
Magnetiskt knivblock i valnöt för 3-4 knivar.Stilren förvaring av dina kökssknivarAlla köksknivar av lite bättre kvalité förtjänar en ordentlig förvaringslösning, detta magnetiska knivblock garanterar att knivens egg ej kommer skadas av att ligga bredvid andra knivar i knivlådan samtidigt som d..
3799 kr
Ex Tax:3039 kr
Showing 1 to 13 of 13 (1 Pages)
Denna hemsidan använder cookies för att fungera, läs vår Integritetspolicy för att ta reda på mer.