Your Cart

G.R.Y.M

Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéBrödkniven i serien Hammered från nordiska varumärket G.R.Y.M som togs fram 2012 tillsammans med designerduon Carl & Carl är framtagen för att erbjuda kök och hem i norden, hög kvalité och tidlös design till en ärlig prisbild. Brödkniven är k..
899 kr
Ex Tax:719 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéDen kinesiska hackan i serien Hammered från nordiska varumärket G.R.Y.M som togs fram 2012 tillsammans med designerduon Carl & Carl är framtagen för att erbjuda kök och hem i norden, hög kvalité och tidlös design till en ärlig prisbild. Kines..
899 kr
Ex Tax:719 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéKockkniven i serien Hammered från nordiska varumärket G.R.Y.M som togs fram 2012 tillsammans med designerduon Carl & Carl är framtagen för att erbjuda kök och hem i norden, hög kvalité och tidlös design till en ärlig prisbild. Den klassiska k..
799 kr
Ex Tax:639 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéKockkniven i serien Damascus från nordiska varumärket G.R.Y.M som togs fram 2012 tillsammans med designerduon Carl & Carl är framtagen för att erbjuda kök och hem i norden, hög kvalité och tidlös design till en ärlig prisbild. Det damascusmönstrad..
1249 kr
Ex Tax:999 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalité Detta paketerbjudande innehållande både kockkniv och Santoku är paketet med knivar för dig som uppskattar att kunna läga mat tillsammans med någon alternativt föredrar att hacka med en santoku och bearbeta andra råvaror med en europeisk kockkniv. Ser..
1998 kr 2348 kr
Ex Tax:1598 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéDetta paketerbjudande innehållande både hela serien utav G.R.Y.M Damascus serien är paketet med knivar för dig som uppskattar att ha knivar som har en hög kvalité, där respektive kniv du äger kompletterar varandra och knivserien innehar en tidlös desi..
2547 kr 2847 kr
Ex Tax:2038 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéKöttyxan i serien Hammered från nordiska varumärket G.R.Y.M som togs fram 2012 tillsammans med designerduon Carl & Carl är framtagen för att erbjuda kök och hem i norden, hög kvalité och tidlös design till en ärlig prisbild. Köttyxan, verktyg..
899 kr
Ex Tax:719 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéSantokun i serien Hammered från nordiska varumärket G.R.Y.M som togs fram 2012 tillsammans med designerduon Carl & Carl är framtagen för att erbjuda kök och hem i norden, hög kvalité och tidlös design till en ärlig prisbild. Den Japanska kock..
799 kr
Ex Tax:639 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéSantokun i serien Damascus från nordiska varumärket G.R.Y.M som togs fram 2012 tillsammans med designerduon Carl & Carl är framtagen för att erbjuda kök och hem i norden, hög kvalité och tidlös design till en ärlig prisbild. Det damascusmönstrade ..
1099 kr
Ex Tax:879 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéSkalkniven i serien Hammered från nordiska varumärket G.R.Y.M som togs fram 2012 tillsammans med designerduon Carl & Carl är framtagen för att erbjuda kök och hem i norden, hög kvalité och tidlös design till en ärlig prisbild. Den minsta kniv..
399 kr
Ex Tax:319 kr
Brand: G.R.Y.M
Stilren nordisk designHög skärpa Hög kvalitéSkalkniven i serien Damascus från nordiska varumärket G.R.Y.M som togs fram 2012 tillsammans med designerduon Carl & Carl är framtagen för att erbjuda kök och hem i norden, hög kvalité och tidlös design till en ärlig prisbild. Det damascusmönstrad..
499 kr
Ex Tax:399 kr
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)
Denna hemsidan använder cookies för att fungera, läs vår Integritetspolicy för att ta reda på mer.