Your Cart

Satake

Kiritsuke 23cm & Universalkniv 15cm
Paketpris
Brand: Satake
Detta paketerbjudande innehållande en Kiritsuke samt en Universalkniv från serien Kuro är ett oerhört prisvärt paket för ett par unika knivar med fantastisk skärpa. Detta paketet är för dig som önskar 2 knivar som kompletterar varandra där utseende dessutom har en viktig roll. Kuro från varumär..
1998 kr 2298 kr
Ex Tax:1598 kr
Kiritsuke 23cm, Chopper 18cm & Universalkniv 15cm
Paketpris
Brand: Satake
Detta paketerbjudande innehållande en Kiritsuke, en Kinesisk hacka samt en Universalkniv från serien Kuro är ett oerhört prisvärt paket för ett par unika knivar med fantastisk skärpa. Detta paketet är för dig som önskar 3 knivar som sticker ut samtidigt som de skall komplettera varandra och agera an..
2797 kr 3197 kr
Ex Tax:2238 kr
Kiritsuke 23cm, Santoku 18cm & Universalkniv 15cm
Paketpris
Brand: Satake
Detta paketerbjudande innehållande en Kiritsuke, Santoku samt en Universalkniv från serien Kuro är ett oerhört prisvärt paket för ett par unika knivar med fantastisk skärpa. Detta paketet är för dig som önskar 3 knivar som ger dig en bredd i användningsområdena i köket, med längden från Kiritsuken, ..
2997 kr 3597 kr
Ex Tax:2398 kr
Santoku 17cm & Nakiri 16cm
Paketpris
Brand: Satake
Prisvärt paketerbjudande á 2 delarHög skärpaJapanska linjerDetta paketerbjudande innehållande Santoku och Nakiri från varumärket Satake, är knivarna för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med knivar som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbjuder tydligt japanska linjer, diskret..
999 kr 1098 kr
Ex Tax:799 kr
Santoku 17cm & Skalkniv 12cm
Paketpris
Brand: Satake
Prisvärt knivset á 2 delarHög skärpaJapanska linjerDetta paketerbjudande i serien Houcho, innehållande Santoku och skalkniv från varumärket Satake och är knivsetet för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med knivar som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbjuder tydligt japanska ..
949 kr 998 kr
Ex Tax:759 kr
Santoku 17cm, Brödkniv 24cm & Skalkniv 12cm
Paketpris
Brand: Satake
Prisvärt paketerbjudande á 3 delarHög skärpaJapanska linjerDetta 3-dels paketerbjudande i serien Houcho, innehållande Santoku, brödkniv och skalkniv från varumärket Satake är knivsetet för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med knivar som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbju..
1399 kr 1547 kr
Ex Tax:1119 kr
Santoku 17cm, Nakiri 16cm och Yanagiba 21cm
Paketpris
Brand: Satake
Prisvärt paketerbjudande á 3 delarHög skärpaJapanska linjerDetta 3-dels paketerbjudande i serien Houcho, innehållande Santoku, Nakiri och Yanagiba från varumärket Satake är knivsetet för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med knivar som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbjude..
1399 kr 1647 kr
Ex Tax:1119 kr
Santoku 18cm, Chopper 18cm & Universalkniv 15cm
Paketpris
Brand: Satake
Detta paketerbjudande innehållande en Santoku, kinesisk hacka samt en Universalkniv från serien Kuro är ett oerhört prisvärt paket för ett par unika knivar med fantastisk skärpa. Detta paketet är för dig som önskar 3 knivar som ger blir ett eget samtalsämne i köket samtidigt som de skall ge dig en b..
2697 kr 3197 kr
Ex Tax:2158 kr
Brand: Satake
Vältillverkad brödknivHögkvalitativa materialvalKlassisk designJapansk knivtillverkareBrödkniven från den klassiska serien Professional, med sitt klassiskt europeiska inslag i sin design är en knivserie från varumärket Satake där materialvalen är gjorda för att möta kraven från den professionelle an..
1399 kr
Ex Tax:1119 kr
Brand: Satake
Prisvärd brödknivHög skärpaJapanska linjerBrödkniven i serien Houcho från varumärket Satake är kniven för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med en kniv som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbjuder tydligt japanska linjer, diskreta färger och fantastisk skärpa kommer denna kn..
549 kr
Ex Tax:439 kr
Brand: Satake
Bränt handtagHamrad bladsidaVälbalanserad och skarpVackert formspråkBrödknivar tillhörande serien Kuro från varumärket Satake kombinerar modern design med traditionella hantverkstekniker. Med sitt hamrade knivblad, polerade bolster och brända handtag skapar denna kniv en helhetskänsla utav styrka oc..
999 kr
Ex Tax:799 kr
Brand: Satake
Prisvärd NakiriHög skärpaJapanska linjerNakirin i serien Houcho från varumärket Satake är kniven för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med en kniv som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbjuder tydligt japanska linjer, diskreta färger och fantastisk skärpa kommer denna kniv ti..
549 kr
Ex Tax:439 kr
Brand: Satake
Unik Kinesisk hackaHamrad bladsidaVälbalanserad och skarpVackert formspråkDen kinesiska hackan, tillhörande serien Kuro från varumärket Satake kombinerar modern design med traditionella hantverkstekniker. Med sitt hamrade knivblad, polerade bolster och brända handtag skapar denna kniv en helhetskäns..
899 kr
Ex Tax:719 kr
Kiritsuke 23cm, Brödkniv 25cm & Universalkniv 15cm
Nyhet!
Brand: Satake
Detta paketerbjudande innehållande en Kiritsuke, Brödkniv samt en Universalkniv från serien Kuro är ett oerhört prisvärt paket för ett par unika knivar med fantastisk skärpa. Detta paketet är för dig som önskar 3 knivar som ger dig en bredd i användningsområdena i köket, med längden och allsidighet..
2797 kr 3297 kr
Ex Tax:2238 kr
Kiritsuke 23cm, Santoku 18cm & Skalkniv 12cm
Paketpris
Brand: Satake
Detta paketerbjudande har vi satt ihop för dig som önskar mycket kniv för pengarna som samtidigt värdesätter en unik stil på dina knivar, detta paket, inkluderat 3 knivar där du kommer kunna ta dig an alla uppdrag din matlagning kan kräva av dina knivar tack vare längden i Kiritsuken, allsidigheten ..
3397 kr 3697 kr
Ex Tax:2718 kr
Brand: Satake
Vältillverkad kockknivHögkvalitativa materialvalKlassisk designJapansk knivtillverkareKockkniven från den klassiska serien Professional, med sitt klassiskt europeiska inslag i sin design är en knivserie från varumärket Satake där materialvalen är gjorda för att möta kraven från den professionelle an..
1399 kr
Ex Tax:1119 kr
Brand: Satake
Vältillverkad kockknivHögkvalitativa materialvalKlassisk designJapansk knivtillverkareKockkniven från den klassiska serien Professional, med sitt klassiskt europeiska inslag i sin design är en knivserie från varumärket Satake där materialvalen är gjorda för att möta kraven från den professionelle an..
1899 kr
Ex Tax:1519 kr
Brand: Satake
Prisvärd kockknivHög skärpaJapanska linjerGyuton i serien Houcho från varumärket Satake är kniven för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med en kniv som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbjuder tydligt japanska linjer, diskreta färger och fantastisk skärpa kommer denna kniv t..
549 kr
Ex Tax:439 kr
Brand: Satake
Högkvalitativ KiritsukeknivUnik designVackert handtag från vrilträVälbalanserad och skarpKiritsuken i serien Ame från varumärket Satake är kniven för dig som vill att dina knivar i köket skall bli ett samtalsämne nästa gång du har gäster. Med noga utvalda materialval och ett vackert formspråk är det..
1399 kr
Ex Tax:1119 kr
Brand: Satake
Unikt handtagHamrad bladsidaVälbalanserad och skarpVackert formspråkXxxkniven tillhörande serien Kuro från varumärket Satake kombinerar modern design med traditionella hantverkstekniker. Med sitt hamrade knivblad, polerade bolster och brända handtag skapar denna kniv en helhetskänsla utav styrka och..
1299 kr
Ex Tax:1039 kr
Brand: Satake
Magnetiskt knivblock med plats för 2-4 knivar i bränt trä. Knivblocken är framtaget tillsammans med knivserien Kuro från Satake om än dess design verkligen möjliggör att den kan användas tillsammans med andra knivar likaså. Att förvara dina knivar på ett magnetiskt knivblock eller en magnetlist..
699 kr
Ex Tax:559 kr
Brand: Satake
Unik Kinesisk hackaHamrad bladsidaVälbalanserad och skarpVackert formspråkSakatan, tillhörande serien Kuro från varumärket Satake kombinerar modern design med traditionella hantverkstekniker. Med sitt hamrade knivblad, polerade bolster och brända handtag skapar denna kniv en helhetskänsla utav styrk..
1299 kr
Ex Tax:1039 kr
Brand: Satake
Prisvärd SantokuHög skärpaJapanska linjerSantokun i serien Houcho från varumärket Satake är kniven för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med en kniv som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbjuder tydligt japanska linjer, diskreta färger och fantastisk skärpa kommer denna kniv ..
549 kr
Ex Tax:439 kr
Brand: Satake
Högkvalitativ SantokuUnik designVackert handtag från vrilträVälbalanserad och skarpSantokukniven i serien Ame från varumärket Satake är kniven för dig som vill att dina knivar i köket skall bli ett samtalsämne nästa gång du har gäster. Med noga utvalda materialval och ett vackert formspråk är detta ..
1299 kr
Ex Tax:1039 kr
Brand: Satake
Unik SantokuHamrad bladsidaVälbalanserad och skarpVackert formspråkSantukon, tillhörande serien Kuro från varumärket Satake kombinerar modern design med traditionella hantverkstekniker. Med sitt hamrade knivblad, polerade bolster och brända handtag skapar denna kniv en helhetskänsla utav styrka och ..
1299 kr
Ex Tax:1039 kr
Brand: Satake
Välbalanserad SantokuHögkvalitativa materialvalKlassisk designJapansk knivtillverkareKockkniven från den klassiska serien Professional, med sitt klassiskt europeiska inslag i sin design är en knivserie från varumärket Satake där materialvalen är gjorda för att möta kraven från den professionelle anv..
1399 kr
Ex Tax:1119 kr
Santoku 18cm & Skalkniv 12cm
Paketpris
Brand: Satake
Detta paketerbjudande har vi satt ihop för dig som önskar mycket kniv för pengarna som samtidigt värdesätter en unik stil på dina knivar, detta paket, inkluderat 2 knivar där du kommer kunna ta dig an de flesta uppdrag din matlagning kan kräva av dina knivar tack vare allsidigheten i Santoku samt sm..
2098 kr 2298 kr
Ex Tax:1678 kr
Santoku 18cm & Universalkniv 15cm
Paketpris
Brand: Satake
Detta paketerbjudande innehållande en Santoku samt en Universalkniv från serien Kuro är ett oerhört prisvärt paket för ett par unika knivar med fantastisk skärpa. Detta paketet är för dig som önskar 2 knivar som ger dig en bredd i användningsområdena i köket, med allsidigheten i Santokun och smidigh..
1898 kr 2298 kr
Ex Tax:1518 kr
Santoku 18cm, Brödkniv 25cm & Universalkniv 15cm
Nyhet!
Brand: Satake
Detta paketerbjudande innehållande en Santoku, Brödkniv samt en Universalkniv från serien Kuro är ett oerhört prisvärt paket för ett par unika knivar med fantastisk skärpa. Detta paketet är för dig som önskar 3 knivar som ger dig en bredd i användningsområdena i köket, med allsidigheten i Sant..
2697 kr 3297 kr
Ex Tax:2158 kr
Brand: Satake
Smidig skalknivUnik designVackert handtag från vrilträVälbalanserad och skarpSkalkniven i serien Ame från varumärket Satake är kniven för dig som vill att dina knivar i köket skall bli ett samtalsämne nästa gång du har gäster. Med noga utvalda materialval och ett vackert formspråk är detta en kniv f..
1199 kr
Ex Tax:959 kr
Brand: Satake
Prisvärd skalknivHög skärpaJapanska linjerSkalkniven i serien Houcho från varumärket Satake är kniven för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med en kniv som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbjuder tydligt japanska linjer, diskreta färger och fantastisk skärpa kommer denna kn..
449 kr
Ex Tax:359 kr
Brand: Satake
Smidig skalknivHögkvalitativa materialvalKlassisk designJapansk knivtillverkareSkalkniven från den klassiska serien Professional, med sitt klassiskt europeiska inslag i sin design är en knivserie från varumärket Satake där materialvalen är gjorda för att möta kraven från den professionelle användare..
899 kr
Ex Tax:719 kr
Brand: Satake
Skarp trancherknivOlivslipat blad för mindre friktionKlassisk designJapansk knivtillverkareTrancherkniven från den klassiska serien Professional, med sitt klassiskt europeiska inslag i sin design är en knivserie från varumärket Satake där materialvalen är gjorda för att möta kraven från den professi..
2099 kr
Ex Tax:1679 kr
Brand: Satake
Skarp universalknivOlivslipat blad för mindre friktionKvalitativa materialvalJapansk knivtillverkareUniversalkniven från den klassiska serien Professional, med sitt klassiskt europeiska inslag i sin design är en knivserie från varumärket Satake där materialvalen är gjorda för att möta kraven från de..
999 kr
Ex Tax:799 kr
Brand: Satake
Unik universalknivHamrad bladsidaVälbalanserad och skarpVackert formspråkUniversalkniven inom serien Kuro från varumärket Satake kombinerar modern design med traditionella hantverkstekniker. Med sitt hamrade knivblad, polerade bolster och brända handtag skapar denna kniv en helhetskänsla utav styrka..
999 kr
Ex Tax:799 kr
Brand: Satake
Prisvärd YanagibaHög skärpaJapanska linjerYanagiban i serien Houcho från varumärket Satake är kniven för dig som önskar uppgradera dina kökslådor med en kniv som sticker ut från det vanliga. Med en knivserie som erbjuder tydligt japanska linjer, diskreta färger och fantastisk skärpa kommer denna kni..
549 kr
Ex Tax:439 kr
Showing 1 to 58 of 58 (1 Pages)
Denna hemsidan använder cookies för att fungera, läs vår Integritetspolicy för att ta reda på mer.