Your Cart

Satake

Satake Houcho

Dessa vackra och prisvärda knivar från tillverkaren Satake, tillåter den Japanska stilen flytta hem till ditt kök. Med fokus på att erbjuda ett bra stål med ett enklare handtag i klassisk japansk design blir detta en bra och vacker knivserie för de flesta hemmen.

Satake Kuro

Dessa tilltalande och unika knivar från serien Kuro har allt en kan önska i form av hantverk, ett damaskusstål i kvalitativt VG10 stål, hamrad bladrygg, bränt trähandtag tillsammans med en sylvass egg.

Satake Ame

Dessa unika knivar från Satake sammanflätar materialval och tillverkningstekniker som tilltalat ögat, med ett "rain pattern" längs bladet som inspirerat till namnet Ame (regn på japanska), samt ett handtag i vrilträ gör att varje kniv som levereras är unik från den andra.

Satake Professional

En klassiskt japansk, stilren knivserie med helt smitt blad och aggressivt slipad egg. Handtaget är tillverkat i svart pakkaträ som nitats till skaftet vilket skapar ett stabilt och gediget grepp.

Om Satake


SATAKE erbjuder ett brett sortiment med flera knivserier tillsammans med sliputrustning för att du skall kunna ta han dom dina knivar på erforderligt vis.

Varumärket SATAKE lanserades 1998 i Sverige och har efter detta blivit en favorit i många hem men även hos fler professionella kockar pga att knivarna är framtagna med en härlig balans, hög skärpa och unik design.

SATAKE har som genomgående tanke i deras sortiment att erbjuda lättskötta, användarvänliga och framförallt unika knivar till varje hem. Med ett sortiment som spänner sig över flera prisklasser kan vi med lätthet säga att SATAKE har knivar för varje kund.


Denna hemsidan använder cookies för att fungera, läs vår Integritetspolicy för att ta reda på mer.