Your Cart

MAC

Mac Chef

Knivar från Mac är kanske några av de allra mest erkända världen över, detta då de sticker ut med högkvalitativt stål och fantastiskt balanserade knivar. Chefserien gör ingen besviken på dessa ämnen och är en stor favorit hos många professionella kockar.

Mac Professional

Denna serie, är likt dess namn, ursprungligen framtagna till professionella kockar. Detta då knivarna är välbalanserade, har ett skönt ergonomiskt grepp och noga utvalt stål för att hitta jämn balans mellan fantastisk skärpa samt lätthet att slipa upp knivarna. Denna serien kallas även Mac Mighty.

Mac Superior

Med dess karakteristiska rundade slipsspets och hål längst fram i Superiorserien tittar vi tillbaka till ursprunget utav bolaget Mac, detta är en serie som de är oerhört stolta över och är den serien som sålt i flest exemplar världen över. Med oerhörd skärpa och noga utvalda material är detta knivar som är oerhört prisvärda och kompetenta i ett kök.

Mac Ultimate

Denna flaggskeppsserie knivar från Mac är en uppgradering utav Professional, där denna serie knivar har en uttunnad egg för att skapa en än mer skarp kniv, ett helt handtillverkat smitt blad med tydliga japanska linjer i sin dekorering samt ett välbalanserat grepp.

Om MAC


Knivar från MAC - ”worlds sharpest knives”, känns kanske mest igen för sina säregna modeller med rundade spets. Denna spets uppkom efter att grundaren till varumärket, som i sina unga år jobbade på restauran och bröt av spetsen på sin kockkniv och bestämde sig för att slipa om den, utkomsten var en rundad spets, vilket han fann otroligt behändig och fördelaktig i sin matlagning. Flera år senare när han bestämde sig för att börja tillverka kockknivar fanns idén om en rundad spets kvar tillsammans med visionen att erbjuda just - ”Världens vassaste knivar”

MAC står för ”Molybden Alloy Carbon” vilket talar för att i hjärtat i tillverkningen ligger också en hög kravbild på vilket stål som skall användas för att uppnå sin vision i att erbjuda de allra vassaste knivarna. MAC är idag brett erkända, världen över för att tillverka otroligt kvalitativa knivar med hög användarvänlighet, perfekt skärpa och tilltalande balans mellan skaft och blad. Att investera i knivar från detta varumärke är inget du kommer att ångra då det kommer hjälpa till att göra matlagningen än lättare.


Denna hemsidan använder cookies för att fungera, läs vår Integritetspolicy för att ta reda på mer.