Your Cart

Kai

Kai Wasabi Black

Wasabi Black från Kai är en prisvärd serie knivar där man valt att producera knivarna med ett kvalitativt rostfritt stål men med ett billigare handtag i svart plast för att kunna erbjuda möjligheten till kvalitativt japanskt stål till en överkomlig prislapp.

Kai Shun Classic

Shun Classic är en högkvalitetskniv från Japanska Kai, med en mix mellan modern teknik och japanska traditioner har dessa knivar med damaskusstål utav VG Max stål tillsammans med ett kastanjeformat handtag en känsla och kvalité som är svår att mäta sig med.

Kai Shun Classic White

Shun Classic White är en högkvalitetskniv från Japanska Kai, en designutveckling på sin föregångare med svart handtag har denna serie vackert ljusa handtag vilket gör knivarna härligt stilrena

Kai Shun Premier

Shun Premier, framtagen i samarbete med stjärnkocken Tim Mälzer, blandar flertalet unika formspråk och avancerade tekniker. Med det hamrade damaskusstålet och tunna egg, erbjuder dessa knivar något som varje professionell kock hade imponerats av.

Kai Shun Nagare

Shun Nagare, den unikt framtagna serien med vriden damaskusmönstrad bladsida i hela 72-lager på var sida om kärnan av VG10-stål. Denna kombination skapar en knivserie med sofistikerat utseende och skärpa av oproportionerliga mått.

Kai Shun Pro Sho

Den japanskt inspirerade serien, med etsat mönster längs bladsidan, innehåller enbart knivar som är enkelslipade. Denna, typiskt japanska sliptekniken, gör knivarna oerhört vassa och därmed perfekta för bearbetning av fisk och grönsaker.

Om Kai


KAI grundades 1908 i Japan och har idag en kultstämpel i sitt hemland kring sina produkter. Företaget har växt senaste århundradet till flera tusen anställda och med en tradition från att smida samurajsvärd tillsammans med en passion, att via teknik överträffa sig själva i varje ny kniv, är KAI idag en tillverkare utav knivar som både passar i ditt kök hemma samt hos professionella kockar.

Formspråket i knivarna från KAI är verkligen en fröjd för ögat och detta ihop med dess balans, skärpa och högt kvalitativa stålsorter gör verkligen sammansättningen till en upplevelse vid användandet av KAI:s knivar i din matlagning.

Utöver kvalitativa knivar erbjuder även Kai smakfull förvaring av deras knivar och självklart slipstenar av högsta kvalité för att deras knivar skall kunna tas om hand på bästa sätt av slutanvändaren.


Denna hemsidan använder cookies för att fungera, läs vår Integritetspolicy för att ta reda på mer.