Your Cart

Wüsthof

Knivserier från Wüsthof

Wüsthof Classic

Classicserien från tyska Wüsthof är verkligen en kvalitétsserie knivar från en fantastisk tillverkare, med ett smitt blad och klassiskt svart nitat handtag är dessa knivar inte bara en fröjd att använda utan även väldigt stilrena att ha framme.

Wüsthof Classic Ikon

Denna serie knivar är en vidareutveckling utav Wüsthofs classicserie, med sin fantastiska balans, något längre handtag och oerhört noga utvalda material har denna blivit en serie som de allra bästa kockarna världen över väljer att använda i sitt professionella yrke. Skaffa dig en Classic Ikon idag för att uppleva skillnaden.

Wüsthof Crafter

Crafter är en designutveckling på classicserien där formerna mellan serierna är densamma men materialvalet i handtaget har gått över till ett trähandtag i rökbränd ek för ett mörkt och genuint uttryck där nitarna bytts ut till mässing istället för rostfritt stål. En uppsättning knivar av denna serie är en investering för din matlagning.

Wüsthof Epicure

Serien Epicure är framtagen för att erbjuda ett ergonomiskt, bekvämt handtag till ett högkvalitativt smitt handtag. Wusthof har överträffat sig själva i denna serie där balansen i kniven är fantastisk för det ergonomiska greppet där helheten skapar stilrena linjer för varje kök.

Om Wüsthof


Wüsthof är kanske världens mest erkända tillverkare av kockknivar, med sina 200 år av traditioner och tysk ingenjörskonst har Wüsthof lyckats skapa en uppsjö med högkvalitativa och stilrena kockknivar som idag används utav flertalet välkända kockar världen över. Denna tillverkare är oerhört stolt över sitt arv och värderar kompetensen som finns lokalt där bolaget grundades. Alla knivarna som tillverkats, har gjort det på samma plats som företaget grundades för 200 år sedan i Solingen, Tyskland.

Stålet i Wüsthofs knivar är noga utvalt för att kunna hålla en fantastisk skärpa samtidigt som det ska vara formbart nog för att enkelt kunna slipa fram en ny egg av slutanvändaren.

Att investera i en kockkniv från denna leverantör är något som kommer återbetala sig i form av förhöjd glädje i köket och förenkla många delar utav din matlagning. Titta in de olika serierna och välj den som passar ditt tycke och smak bäst!


Denna hemsidan använder cookies för att fungera, läs vår Integritetspolicy för att ta reda på mer.